avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... acte activitate croitorie
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

acte activitate croitorie

am o i.i. cu obiect de activitate "vanzarea prin piete standuri etc."as dori sa ma axez pe producerea de lenjerii de pat,cearsafuri,fete de perna.aceasta activitate as vrea sa o desfasor acasa (alt spatiu decat sediul social al i.i.).intrebarile mele sunt : ce acte mi-ar trebui sau ce autorizatii pentru a putea desfasura aceasta activitate? imi trebuie cerificat de producator? cum pot vinde produsul finit (lenjeria de pat) daca eu am NIR pe material (rola la metru liniar)?

Alte discuții în legătură

Ce cod caen pentru productie textile prin terte firme? ddragan ddragan Buna dimineata si La Multi Ani! Sunt Intr. Ind. si doresc sa imi extind obiectul de activitate in domeniul comertului cu produse textile. Nu reusesc sa ... (vezi toată discuția)
Cum pot deveni producator textile ? ralucapopescu ralucapopescu Buna ziua , Sunt un SRL , care am codul CAEN pentru activitatea principala 4719 (comert cu amanuntul cu vanzare de produse nealimentare) si as dori sa capat ... (vezi toată discuția)
Comercializare produse finite - caen potrivit...? romila celina romila celina Incurajata de raspunsurile pe care le-am primit pana acum,revin cu cateva intrebari depre I.i. .Ca obiect principal de activitate am ales1413 ( cod CAEN) ... (vezi toată discuția)