avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... cum pot deveni producator textile ?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

cum pot deveni producator textile ?

Buna ziua ,
Sunt un SRL , care am codul CAEN pentru activitatea principala 4719 (comert cu amanuntul cu vanzare de produse nealimentare) si as dori sa capat calitatea de producator textile.
Lucrez cu un atelier de croitorie care imi produce lenjerii de pat si fete de masa cu facturi (si care nu isi imprima firma pe produs) cu materialul meu pe modele la comanda mea ;as putea sa-i livrez etichete de produs cu firma mea si sa ambalez eu produsele.
Ce fel de contract ar trebui sa inchei cu aceasta firma , pentru a ma putea denumi producator de o anumita grupa de textile ?
Mai mentionez ca in statutul firmei cel din 1994 , apare la obiectul de activitate "productie confectii textile"-mai are acesta vreo valoare ?-niciodata n-am folosit aceasta activitate ci cea stabilta ca activitate principala prin codul CAEN
Cel mai recent răspuns: Mariana Lazar , Avocat 21:37, 15 Octombrie 2014
Mesajul dvs contine niste informatii contradictorii, spuneti ca aveti pentru activitatea principala codul 4719 (ceea ce corespunde CAEN rev.2), dar precizati ca in actul constitutiv aveti activitati care nu sunt clasificate ...in conditiile astea v-as spune ca este necesar sa va actualizati obiectul secundar de activitate potrivit CAEN rev.2 si sa parcurgeti procedura de autorizare pentru toate activitatile auxiliare pe care le desfasurati la sediul social/punctul de lucru.
Posibil sa fie nevoie si de o completare a obiectului de activitate, pentru un raspuns complet si corect ar fi necesar sa vad actul constitutiv al firmei in forma actualizata.
Relativ la colaborarea cu firma care va produce lenjeria de pat, as merge pe varianta unui contract de lohn.

o seara buna,
av. Mariana Lazar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare ii Neea_86 Neea_86 Buna ziua, Doresc sa imi infiintez o inteprindere individuala, mai exact un magazin second hand. As dori sa va intreb daca codul caen 4719- comert cu ... (vezi toată discuția)
Cod caen livnet38 livnet38 daca am cod caen 4719 pot sa vand tigari?dar bauturi alcoolice,cafea,sucuri,dulciuri,snacks-uri?daca nu, ce trebuie sa fac ca sa pot? (vezi toată discuția)
Firma Voxaledana Voxaledana Buna ziua! Am o firma la care activitatea principala(pe certificatul de inmatriculare) este comert cu ridicata al pieselor si accesoriilor pentru ... (vezi toată discuția)