avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare II
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare II

Buna ziua,
Doresc sa imi infiintez o inteprindere individuala, mai exact un magazin second hand. As dori sa va intreb daca codul caen 4719- comert cu amanuntul in magazine nespecializare cu vanzare predominanta de produse nealimentare- este cel corect? vreau sa vand haine, lenjerii de pat, prosoape si jucarii.
Va multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Iulie 2012
Neea_86, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 18:09, 14 Iulie 2012
4719 este pentru produse noi.

Codul pretabil activitatii dvs. este 4779 - Comert cu amanuntul al bunurilor de ocazie vandute prin magazine.

ok! Va multumesc frumos! pot sa le pun si pe amandoua, de exemplu? (unu principal si celelalt secundar)ma costa ceva in plus?
Nu va costa nimic in plus, le puteti pune pe amandoua
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Iulie 2012
Ares-3, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen magazin second hand anna_roxanna anna_roxanna Buna ziua, As dori sa deschid un magazine second hand unde sa pot vinde haine, incaltaminte, lenjerii, jucarii si pote bijuterii. Mentionez ca am deja o ... (vezi toată discuția)
Firma Voxaledana Voxaledana Buna ziua! Am o firma la care activitatea principala(pe certificatul de inmatriculare) este comert cu ridicata al pieselor si accesoriilor pentru ... (vezi toată discuția)
Cod caen magazin vânzare produse nealimentare ina 64 ina 64 Buna ziua , ce cod CAEN trebuie pentru un magazin care comercializeaza : haine dama , lenjerie intima , curele din piele ecologica ( o parte ... (vezi toată discuția)