avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Conditii pentru a candida la alegerile locale
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Conditii pentru a candida la alegerile locale

un consilier in functie membru al unui partid politic poate sa-si depuna candidatura pentru functia de consilier local din partea altui partid fara sa asi dea demisia din primul partid

Alte discuții în legătură

Procedura de validare a consilierilor locali consilier57 consilier57 Vreau sa stiu cum se va proceda in cazul in care un consilier local, membru al PC, a participat la alegerile din 10 iunie 2012, pe lista PSD? Atat in ... (vezi toată discuția)
Depunere candidatura pentru ocuparea functiei de primar Diana Schiau Diana Schiau Buna ziua! Am o nedumerire legata de aspectul depunerii candidaturii pentru ocuparea functiei de primar. Asadar, ma intereseaza sa stiu daca este permis ca un ... (vezi toată discuția)
Retragere sustinere politica consilieri locali si demisie ninetaradu ninetaradu Buna ziua. Ma numesc Maria. Sunt din Sacele Jud. Brasov. Sunt consilier local din 2012 si membru in partidul X. Mandatul expira in iunie 2016. In 26 aprilie ... (vezi toată discuția)