Imi plac animalele. :)Am avut de-a lungul vietii atat ca si copil in casa parintilor mei, cat si ca adult la casa mea tot felul de animale: hamsteri, porcusori de Guineea, pisicute si catei.Din cauza unor probleme de sanatate n-am mai putut sa-i tin in casa, dar au continuat sa-mi fie tare dragi. Strangeam , pentru cateii de afara tot felul de resturi, nu aruncam mai nimic..Fac introducerea asta ca sa puteti schitata un mic potret al iubitorului de animale care sunt...
Ieri m-a muscat un caine...a venit miseleste din spate, fara latrat, sitentios , si s-a imfipt coltii in piciorul meu...n-a durat tare, dar senzatia de usturime a durat vreo 2 ore..mult mai putin decat doare acum mana stanga unde am vaccinul antitetanos sau cea dreapta unde am inceput tratamentul antirabic...care v-a mai dura...
Nu i-am facut nimic..nu l-am mangaiat niciodata, nu stiu daca manca din pachetelele pe care le lasam in zona, nu l-am fugarit, nu l-am lovit..nu i-am facut nimic, niciodata...iar el , de fapt, ea, m-a muscat..
In urma cu ceva timp, facand referire la o anumita etnie cu care ne impartim tara ,persona cu care ma contrazicem m-a intrebat:daca-i pun la zid, tragi?Ei bine, daca acum aliniati maidanezii la un zid, eu sunt persoana care apasa pe tragaci.
Cel mai recent răspuns:
ela david , utilizator
19:47, 22 Mai 2012