avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda aplicata de politia locala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda aplicata de politia locala

Buna ziua ,
zilele trecute am parcat masina langa spitalul judetean intr-o zona cu "stationarea interzisa" (parcarea spitalului fiind plina si neavand alt loc in zona unde sa imi las masina).Am parcat acolo din motive bine intemeiate , urma sa sa imi iau sotia din spital si copilul nou nascut ( sotia operata de cezariana , etc etc) . Cand ma intorc imi gasesc masina cu roata blocata de un militian binevoitor #-o , care dupa un schimb de replici mai dure imi tranteste si o amenda de 280 de ron.
In situatia mai sus mentionata credeti ca am vro sansa sa scap de amenda daca o contest in instanta ?. Avand in vedere motivul pentru care mi-am parcat masina acolo.
Multumesc anticipat
Puteti incerca, dar sansele sunt minime... :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legi parcare autoturism LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua. Stie cineva ceva legi care reglementeaza parcarile in Romania la modul general? De asemenea, stie cineva ceva legi care permit unor firme private ... (vezi toată discuția)
Contestatie pv contraventie griffindolph griffindolph Va rog sa ma ajutati cu motivele care ar putea duce la anularea PV de contraventie in speta urmatoare ( am patit-o chiar de ziua mea ). An stationat voluntar ... (vezi toată discuția)
Blocare cale secundara acces imobil Yashin Yashin In blocul de locuinte in care locuiesc sunt 2 cai de access, una prin fata si una prin spate. Calea de access din fata, cea principala este libera si se poate ... (vezi toată discuția)