avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Daca permisul mi-a fost retinut pot sa obtin altul in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Daca permisul mi-a fost retinut pot sa obtin altul in Romania?

ma numes marian am detinut acum un an un permis de anglia luat de drept acolo dupa un an conduceam o masina fara asigurare ca doar ce o cumparasem la care cand mau prin miau luat masina si mi-au zis ca in termen de 5 zile sa duc permisu la cectie am dus permisu la sectie si de atunci nu mai stiu nimica sunt 4 luni de cand nu mai stiu nimik de permis misa spus dela instructorul care am facut ore cu el ca mil suspenda rugamintea mea este pot sa dau acum in romania de permis va rog frumos daca puteti sami spuneti va multumesc
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 10:34, 22 Mai 2012
nu puteti detine doua permise de conducere in tari diferite. trebuie efectuata intai suspendarea din Anglia si apoi permisul poate fi preschimbat in Romania fara a mai da examen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permisul romanesc anulat, conducere in romania cu permis italian michele1981 michele1981 buna ziua,mi-a fost anulat permisu de conducere romanesc in romania pe data de 12/03/2014 prin hotarare definitiva 6 luni suspendare 2 ani 6 luni perioada de ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat Nina chirita Nina chirita Buna ziua va rog sami raspundeti acum 3 ani am condus cu permisu suspendat pentru limita de viteza permisu fiind spaniol am platit amenda si misa inapoiat pa ... (vezi toată discuția)
Daca permisul mi-a fost anulat in romania, dar intre timp eu l-am schimbat cu permis de uk pot sa mai conduc in uk? andrew14 andrew14 in urma unui accident pe care l-am avut acum 3 ani in rom.a urmat un proces si mi-a fost anulat permisul de conducere.precizez ca nu mi-a fost suspendat nici ... (vezi toată discuția)