avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită titlu executoriu
Discuție deschisă în Executare silită

titlu executoriu

buna ziua, cum se procedeaza , care este modalitatea de retinere a banilor? eu trebuie sa-i depun in cont la finante sau ei imi retin direct din salariu? multumesc
Cel mai recent răspuns: valer40 , utilizator 12:37, 22 Mai 2012
Nu ati precizat concret situatia cu care va confruntati
Daca exista un titlu executoriu,se impune sa contactati personal executorul judecatoresc pentru a analiza si conveni cu acesta modalitatea de plata obligatii
Dac este un titlu executoriu emis de catre Finante, atunci va trebui sa mergeti la Adm.Fin. in raza careia aveti legatura pentru a vedea cum puteti plati sumele datorate ...
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Costmin Costmin Astazi am fost instintat cu o somatie de executare silita...pt o datorie de 20.000 lei Ce prevede acest lucru? Cand se dau drumu la actiuni,ce imi pot ... (vezi toată discuția)
Suma datorata de salariat unei banci, retinuta pe statul de plata camelia adina camelia adina Va rog un raspuns daca se poate la urmatoarea problema: am primit de la banca (nu dam numele) o instiintare ca angajatul nostru nu si-a platit rata la ... (vezi toată discuția)
In cazul executari silite ContSters283016 ContSters283016 Buna ziua,in 2007 am luat un credit ipotecar pt un apartament si la un momendat am intrat intr-un impas financiar,am intirziat cu plata ratelor la banca,am ... (vezi toată discuția)