avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... firma radiata mai are bani de primit
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

firma radiata mai are bani de primit

Am avut o firma (srl) in perioada 2005-2010 pe care am radiat-o.
La data radierii era pe rol un proces cu o firma de asigurari pe care acum l-am castigat ca administrator unic al fostei firme.
Asigurarile trebuie sa-mi plateasca prejudiciul suferit de firma la acea vreme (cca 15 000 lei).
Mai pot primi banii in conturile firmei (ramase neinchise la banca) ?
Daca da, ce mai datorez statului pentru aceste sume ?
Daca nu, cum pot primi banii altfel ?

Alte discuții în legătură

Incasari ulterioare lichidarii firmei aprov1961 aprov1961 In urma cu cativa ani am avut o dauna foarte mare la firma la care eram unic actionar. Asiguratorul a refuzat sa plateasca si suma fiind destul de mare, firma ... (vezi toată discuția)
Lichidare microintreprindere...modalitati sine qua non aprov aprov Am o firma (microintreprindere) fara arierate care nu mai functioneaza din 2007. La acea vreme am disponibilizat personalul si mi-am platit toate obligatiile ... (vezi toată discuția)
Pot primi bani in contul unei firme radiate? inserv inserv Am radiat azi un srl la care am fost unic actionar. Sunt intr-un litigiu cu o firma de asigurari de cca 2 ani pentru o paguba produsa de un traznet pe care cei ... (vezi toată discuția)