avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stagiul de cotizare la somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stagiul de cotizare la somaj

buna,mi-am depus dosarul pt. somaj in 2.04.2012,iar azi (22.05)am sunat la ei si mi s-a spus k dosarul nu e validat inca doarece nu s-a trimis stagiu de cotizare(precizez k eu sunt din Brasov,iar sediul firmei e in Timisoara).Cine trebuie sa trimita stagiu meu de cotizare catre AJOFMBV?Firma la care am lucrat sau ITM timisoara?Multumesc
Cel mai recent răspuns: simonet85 , utilizator 13:31, 22 Mai 2012
Nu are nicio legatura ITM-ul cu stagiul dvs de cotizare pentru somaj .. AJOFM-urile se ocupa de asa ceva...
Insistati la AJOFM Brasov sa ia legatura cu AJOFM Timisoara si sa solicite urgentarea trimiterii stagiului de cotizare.
Ultima modificare: Marți, 22 Mai 2012
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
mutumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificare stagiu de cotizare GYANYNA GYANYNA Buna ziua Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Am depus dosarul pentru acordarea indemnizatiei de somaj in data de 25 Martie anul curent si nu am ... (vezi toată discuția)
Probleme acte somaj dante7 dante7 Buna, M-am prezentat la AJOFM cu dosarul si m-i sa spus ca adeverinta privind cotizatia la somaj nu este buna deoarece nu are stampila AJOFM si nu am stagiu ... (vezi toată discuția)
Adeverinta somaj liviu69 liviu69 Am si eu o intrebare la dvs. sotul meu nu poate beneficia de indemnizatia de somaj deoarece a lucrat la doua firme la ultima care la disponobilizat a lucrat 8 ... (vezi toată discuția)