avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal

Cine ma poate lamuri cu acest revisal, va rog?
Am o cunostinta care e pensionar de gr 3 si mai lucreaza undeva 4h/zi.
Cand "s-a inventat" revisalul, l-au completat cei de la itm si stiu ca nu trebuia depus lunar, ci doar la modificarea datelor.
Avand in vedere ca datele nu s-au mai modificat de atunci, nu a mai depus niciodata revisal la itm...dar nu imi e clar acum, au preluat ei datele luna de luna din vechiul program, sau se trezeste ca nu mai figureaza pe nicaieri si cand va trebui sa-si recalculeze pensia nu mai are de unde sa ia datele?
Va multumesc.
K Sandu

Alte discuții în legătură

Transmitere revisal julia_chi julia_chi Stie cineva daca pentru transmiterea noului format al Revisal trebuie o noua parola? Pe noua pagina de transmitere nu imi recunoaste parola. (vezi toată discuția)
Schimbare forma juridica societate -itm mihaialbert mihaialbert Buna ziua. Societatea la care lucrez si-a schimbat forma juridica din SA in SRL. Am facut adresa catre ITM la care am anexat noul certificat de inregistrare, ... (vezi toată discuția)
Suspendare contract noul revisal smarandita67 smarandita67 Buna ziua, Am preluat datele din vechiul revisal si unul dintre angajati are contractul suspendat pt ingrijirea copilului pana la 2 ani incepand cu data de ... (vezi toată discuția)