Buna ziua,
Am preluat datele din vechiul revisal si unul dintre angajati are contractul suspendat pt ingrijirea copilului pana la 2 ani incepand cu data de 18.12.2010. La data aceea se inregistrau suspendarile la ITM pe baza unui act aditional, si nu in vechiul revisal,asa ca salariatul a fost preluat ca salariat activ.
Trebuie sa ii fac suspendare contract in noul revisal, cu temei suspendare art 51 alin 1 litera 2?
Multumesc anticipat
chiar la un caz asemanator lucrez acum, la mine a trebuit sa inregistrez angajatul in noul revisal manual...si acum urmeaza sa ii inregistrez suspendarea: multumesc de lamuririle oferite.
Ce ma sfatuiti sa fac in cazul urmator: persoana a lucrat la o primarie, pana in 2008, cand a fost ales viceprimar in localitatea de domiciliu. Contractul s-a suspendat pe durata mandatului de viceprimar. Totul e clar pana aici dar in noul revisal trebuie sa completez data pana la care este suspendat angajatul, si nu am o data clara. Ma gandeam sa adun 4 ani de la data alegerilor si dupa ce se afla data alegerilor din 2012 sa corectez in Revisal. Credeti ca e in regula asa?
In plus nu stiu ce sa completez la salar, am incercat sa nu trec nimic dar programul nu accepta asta!
Si eu am un caz asemanator si am completat la data pana la care este suspnedat dec 2012 , i-am trecut salariul pe care l-a avut in 2008 si am trecut la rubrica " data la care isi produce efectele" 2008
@ buia
daca a fost ales viceprimar durata mandatului incepe de la data alegerii si pana la numirea noului viceprimar ... o varianta ar fi sa calculati cei 4 ani de la data alegerii ca viceprimar ... apoi in functie de stabilirea datei alegerii s-o modificati.