avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cine primeste ajutor de inmormantare?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cine primeste ajutor de inmormantare?

Buna ziua,
Va relatez pe scurt datele problemei si sper sa primesc un raspuns cat mai repede. Va multumesc anticipat.
Unei persoane salariate (salariu minim pe economie) i-a decedat mama (pensionara, in momentul decesului, cu o pensie de handicap in cuantum de 234 lei).
Intrebare: Avand in vedere ca decedata avea o pensie de handicap (234 lei), poate fiica acesteia sa solicite si ulterior sa primeasca ajutor de inmormantare? (bineinteles poate face dovada ca a suportat cheltuielile de inmormantare).
Astept raspuns
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: MugurM , utilizator 14:41, 22 Noiembrie 2013
Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor inmormantare, persoana cu dizabilitati ContSters172175 ContSters172175 Buna ziua. Cum se acorda (daca se acorda) ajutorul de inmormantare in urmatoarea situatie: -persoana decedata - persoana cu handicapat ... (vezi toată discuția)
Ajutor inmormantare persoana fara venit alexmarian alexmarian Buna ziua. In urma cu 2 zile mi-a decedat tatal. Tin sa precizez ca nu avea pensie, salariu, asigurare sociala. Mai pe scurt nu avea nici un fel de venit insa ... (vezi toată discuția)
Ajutor financiar pentru inmormantare vasyviasu vasyviasu Sunt beneficiar al legii 416/ 2001 ajutor social si mi-a decedat mama , am dreptul la ajutor financiar pentru inmormantare din partea autoritatilor locale ? (vezi toată discuția)