avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Refuz recoltare probe biologice
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Refuz recoltare probe biologice

buna seara . sotulimeu executa o pedeapsa de 10 luni pentru conducere sub influenta gbauturilor alcoolice fara permis si refuz de probe biologice. sapta. trrecuta a venit o alta citatie pentru refuz probe biol condus fara permis si baut dar in alt dosar.
ce pedeapsa poate primi? se poate sa ramana doar cu 10 luni pe care le executa acum ?
va multumesc
Dacă cea de a doua faptă a fost săvârşită înainte de a fi rămas definitivă hotărârea de condamnare pentru prima faptă cele două fapte sunt săvârşite în concurs, iar pedepsele se contopesc, putând să execute numai durata iniţială de pedeapsă cu condiţia ca cea de a doua pedeapsă să fie cel mult egală cu prima.
Executa in regim de detentie cele 10 luni?cand a fost savarsita a doua fapta in raport cu prima,fusese deja condamnat definitiv pentru prima fapta?
pina sa expire pria fapta aafacut o pe a doua pentru care i a dat 10 luni cu executare in timp ce este inchis a venit a treia care se va judeca saptamina viitoare
prima si adoua 10 luni pe care le executa [cele 5 luni cu suspendare plus 5 luni pentru a 2]
dar o are si pe atreia poate sa ramina doar cu cele 10luni multumesc
dacă toate cele 3 fapte au fost comise înainte ca să rămână definitivă prima condamnare este posibil să execute numai cele 10 luni, cu condiţia ca pedeapsa pentru cea dea 3 faptă să nu fie mai mare şi să nu i se aplice un spor de pedeapsă pentru "perseverenţă".
Ultima modificare: Joi, 24 Mai 2012
Francisc Gerber, Avocat
daca a treia fapta se judeca dupa ce a fost deja condamnat pentru primele doua [prima 5 luni cu suspendare a doua 5 luni =10 luni cu executare]pe care le executa deja de trei luni poate sa ramana doar cu cele 10 luni? VA MULTUMESC

DACA I ANGAJEZ AVOCAT EXISTA POSIBILITATEA SA IASA MAI REPEDE [SE POATE CERE LIBERAREA CONDITIONATA] ?





Interventie moderator: Va rog sa evitati scrierea cu majuscule si scrierea mesajelor consecutive , aceste lucruri fiind contrare regulamentului de postare. Va multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 27 Mai 2012
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator

Alte discuții în legătură

Fondu ralukastrugaru ralukastrugaru la terminarea celor 180 de zile tribulalu i-a pus liberi iar curtea le-a respins pe 16 au fondul mai are sanse sa-i puna liberi?,deja i-au mutat pe ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa cu suspendare in termenul de incercare? daniela_dany88 daniela_dany88 Sotul meu a condus fara permis si a fost prins, i s-a dat o pedeapsa de 10 luni cu suspendare. Acum cateva luni a condus iarasi fara permis si a fost prins. Ce ... (vezi toată discuția)
Poate fi pus in libertate??? monicacm monicacm buna seara, am revenit cu o alta intrebare.... o persoana arestata preventiv de aproximativ 2 luni, nu a fost eliberata pt ca ar putea \"contribui\" la ... (vezi toată discuția)