avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general nelamuriri privind - Declaratia 301
Discuție deschisă în Contabilitate în general

nelamuriri privind - Declaratia 301

Am o nelamurire privind D301. Sunt neplatitor TVA si m-am inregistrat in ROI pentru achizitii intracomunitari . Depun D.390 si D.301 /lunar. Fact. externa vine in RON .
M-am incadrat in sectiune 4. , la cursul de schimb am trecut 0, iar la TVA datorat tot 0. Am depus-o pentru prima data - si are o eroare pe care nu stiu care este.
Daca a conpletat cineva un asemenea decont va rog ,, ajutati-ma,,
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 22:52, 22 Mai 2012
Validati declaratia si daca are erori acestea va vor fi afisate.
am recipisa valida de pe portalul ANAF iar la AFP m-au notificat ca declaratia are erori
si nu stiu care poate fi eroarea
Sectiunea 4 se completeaza de persoane inregistrate in scopuri de TVA, ori Dvs. spuneti ca nu sunteti inregistrata ca platitor de TVA.
Cititi art.150, alin. 2,3,5 si 6 din Codul fiscal:
[ link extern ]

Probabil aceasta este cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie depusa d301? sevenx sevenx Buna ziua, Un SRL neplatitor de TVA face o achizitie intracomunitara (fara a fi inregistrat in ROI intrucat valoarea achizitiei este sub 10000E) in luna ... (vezi toată discuția)
Tva intracomunitar sorion61 sorion61 Vreau sa infiintezt o firma de consultanta IT si sa ofer consultanta IT unei firme din Germania. Trebuie sa ma inregistrez ca platitor sau neplatitor de ... (vezi toată discuția)
Este sau nu achizitie intracomunitara martady martady buna ziua va rog sa ma ajutati cu un raspunsla intrebarea: daca platesc o publicitate pe google si primesc factura de la \"Google Ireland Ltd\", in ... (vezi toată discuția)