Am o nelamurire privind D301. Sunt neplatitor TVA si m-am inregistrat in ROI pentru achizitii intracomunitari . Depun D.390 si D.301 /lunar. Fact. externa vine in RON .
M-am incadrat in sectiune 4. , la cursul de schimb am trecut 0, iar la TVA datorat tot 0. Am depus-o pentru prima data - si are o eroare pe care nu stiu care este.
Daca a conpletat cineva un asemenea decont va rog ,, ajutati-ma,,
Sectiunea 4 se completeaza de persoane inregistrate in scopuri de TVA, ori Dvs. spuneti ca nu sunteti inregistrata ca platitor de TVA.
Cititi art.150, alin. 2,3,5 si 6 din Codul fiscal: [ link extern ]
Probabil aceasta este cauza.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Trebuie depusa d301?
sevenx
Buna ziua,
Un SRL neplatitor de TVA face o achizitie intracomunitara (fara a fi inregistrat in ROI intrucat valoarea achizitiei este sub 10000E) in luna ... (vezi toată discuția)
Tva intracomunitar
sorion61
Vreau sa infiintezt o firma de consultanta IT si sa ofer consultanta IT unei firme din Germania. Trebuie sa ma inregistrez ca platitor sau neplatitor de ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.