Buna ziua !
Imi cer scuze pentru deranj , dar am o intrebare pentru dumneavoastra , daca aveti timp sa ma lamuriti.
Acum ceva vreme s-a intrat in apartamentul varului meu , de care ma ocup ( doar primesc banii pe chirie ) , deoarece este plecat din tara.
Mentionez ca , nu detin nici un set de chei , nu am nicio legatura cu apartamentul , in afara de bani. Nu m-am apropiat de apartament ( si asta au confirmat si chiriasii ) , decat in ziua cu pricina ( cand , fiind singura ruda din tara , am fost chemat sa mi se spuna ce s-a intamplat ).
Oricum , astazi am fost chemat sa scriu o declaratie , iar cand am fost intrebat daca sunt de acord sa fiu supus testului poligraf , am spus ca Da , neavand nimic de ascuns.
Chiar si asa , politistul in cauza , cel care m-a chemat pentru a-mi lua declaratia , a incercat ( zic eu ) , sa ma sperie , spunandu-mi ca si 1% daca e minciuna , risc sa fac inchisoare.
E adevarat ? [ Sunt nevinovat , dar imi e frica , si stiu ca se pun intrebari mai " greu de inteles " ].
Va multumesc anticipat , si sper ca m-am facut cat de cat inteles.
va doresc o seara placuta !
P.S. : Sper ca am postat in categoria corecta , daca nu , rog un Moderator sa-l mute. Multumesc.
Cel mai recent răspuns:
RazRazvan , utilizator
10:50, 23 Mai 2012