avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Model decizie marire salariu cu 8%
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Model decizie marire salariu cu 8%

Decizia de marire salariu cu 8% incepand cu 01.06.2012 cf OUG 19/2012 se face colectiva? As dori sa ma ajutati cu un model! Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Manuela Bernat , Consilier juridic 17:06, 12 Iunie 2012
normal ca nu e colectiva
iar ca model vedeti in dosarul profesional ultima decizie
S3 se inmulteste cu 8 %? La taieri au fost formule

Ultima modificare: Miercuri, 23 Mai 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Modificarea salariului de la 01.06.2012 se poate face printr-o decizie colectiva de modificare, avand in vedere ca modificarea este ca urmare a intrarii in vigoare a unui act normativ.


ANTET
DECIZIE COLECTIVA DE MODIFICARE A SALARIILOR ANGAJATILOR
Nr. ___ / 01.06.2012


Potrivit prevederilor OUG 19/2012 pentru stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata - publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. ....... – prin care s-a stabilit ca ....
Avand in vedere cele mentionate mai sus, incepand cu data de 01.06.2012, se emite prezenta decizie colectiva prin care se modifica salariul de baza lunar brut al urmatorilor salariati, astfel:

Nr. crt. Numele si prenumele salariatului Cod Numeric Personal Salariat Functie angajat in cadrul companiei Salariul pana la 01.06.2012 Salariul dupa 01.06.2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13

Prezenta decizie va fi intocmita in 2 exemplare, din care unul pentru unitate si unul pentru dosar general Dep. R.U., urmand ca apoi unitatea sa faca cunoscut angajatilor modificarea de salariu.


Data, Semnatura
______________ __________________________ L.S.
va contrazic...folosirea CNP-ului in asemenea decizie, contravine prevederilor legii nr. 677/2001.
"ART. 8
Prelucrarea datelor cu caracter personal având funcţie de identificare
(1) Prelucrarea codului numeric personal sau a altor date cu caracter personal având o funcţie de identificare de aplicabilitate generală poate fi efectuată numai dacă:
a) persoana vizată şi-a dat în mod expres consimţământul; sau
b) prelucrarea este prevăzută în mod expres de o dispoziţie legală.
(2) Autoritatea de supraveghere poate stabili şi alte cazuri în care se poate efectua prelucrarea datelor prevăzute la alin. (1), numai cu condiţia instituirii unor garanţii adecvate pentru respectarea drepturilor persoanelor vizate." :)
In loc de CNP se poate utiliza numarul matricol, care este un cod de identificare folosita cred la toate institutiile si utilizarea lui nu contravine Articolului semnalat


OUG 19/2012 privind aprobarea unor masuri pentru recuperarea reducerilor salariale.
Nu se refera la stabilirea salariului minim brut

Alte discuții în legătură

Stabilire salariu la 01.01.2011 alexandru andra alexandru andra Daca tot am citit normele....are cineva vreun proiect de decizie, dispozitie sa il lase ca model, aici? (vezi toată discuția)
Decizie oanamustatea oanamustatea doresc sa vad un model de decizie de numire a unui functionar public de executie pe un post vacant. multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Salarizare funcþionari publici cozma2000 cozma2000 Buna ziua, Poate sa îmi spună cineva dacă încadrarea mea este corectă ? Pot şti dacă funcţiei de referent, grad profesional asistent, treapta 2 de ... (vezi toată discuția)