Pentru anul 2012 banuiesc ca este vorba doar despre declaratia 220 - declaratia privind venitul estimat. Se poate corecta, prin depunerea unei noi declaratii.Veti primi o noua decizie de la fisc. Daca este vorba despre declaratia 200 -privind veniturile realizate din Romania se poate depune declaratie rectificativa prin bifarea casutei "declaratie rectificativa".
Nu. Puteti depune oricand, cand considerati Dvs, ca veniturile ce le veti realiza difera cu cel putin 20% fata de anul fiscal precedent.
NM pt.aplicarea Codului Fiscal: 170. Solicitarea emiterii unei noi decizii de plată anticipată, potrivit art. 81 alin. (3) din Codul fiscal, se face prin depunerea de către contribuabil a unei declaraţii privind venitul estimat/norma de venit.
art.81.alin.3 (3) Contribuabilii care în anul anterior au realizat pierderi și cei care au realizat venituri pe perioade mai mici decât anul fiscal, precum și cei care, din motive obiective, estimează că vor realiza venituri care diferă cu cel puțin 20% față de anul fiscal anterior depun, odată cu declarația privind venitul realizat, și declarația privind venitul estimat/norma de venit.
Am inteles ca este nevoie de cateva acte pentru a modifica decizia de impunere.
- Formularul 220
- ceva declaratie cum ca nu am folosit decizia actuala la banca sau in alte locuri, legalizat.
Stie cineva exact?
Dana
chiden
:Am inregistrat o ii in 8 08.2011,am depus declaratia 220 tot atunci.Va rog sa ma informati daca mai trebuie sa depun declaratia 220 pe 2012,pana la 31 ... (vezi toată discuția)