avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 271 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... decl 200 pentru asiguratori
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

decl 200 pentru asiguratori

Buna ziua,

Daca am un contract de agent si/sau mandat incheiat cu o firma de asigurari si am realizat, in anul 2011, venituri impozitate cu 16% la sursa, trebuie sa mai depun declaratia 200? Imi puteti spune si articolul din codul fiscal care face referire la raspuns?
Multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Termen de depunere declaratie 200 pentru agentii de asigurari george-neagu george-neagu Am incheiat polite de asigurare pe baza unui contract de mandat in luna decembrie 2010, am primit comisionul datorat in luna ianuarie 2011. Acum , pana la 16 ... (vezi toată discuția)
Plata impozitului si a contributiei de sanatate retinute la sursa pentru pfa Mi-ha-il Mi-ha-il Buna ziua, O societate comerciala care nu are salariati (deci in vectorul fiscal nu are contributii sociale) dar are contract de prestari servicii cu un PFA ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati RADIOANA RADIOANA MA NUMESC RAD IOANA, AM INTRAT INTR-UN SISTEM MLM SI ACUM IAU BONUS DE LA PERSOANELE INSCRISE DE MINE! ACEST BONUS IL PRIMESC PRIN MANDAT POSTAL! VREAU SA ... (vezi toată discuția)