avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA firma cu 2 coduri fiscale?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

firma cu 2 coduri fiscale?

Buna ziua!Am o firma organizatoare de jocuri de nororc, cod caen 9200, principal obiect de activitate, nu plateste tva(scutita prin legislatie).Ca obiect de activitate secundara, inregistreaza venituri din baruri, care vor depasi in curand plafonul de 35000 de euro.Ne vom inregistra ca platitori de tva ptr aceasta activitate.Pentru furnizorii si clientii comuni celor doua activitati prestate, este nevoie de 2 coduri fiscale, ptr aceeasi soc.,unul fara vectorul ro, ptr jocuri de noroc, si un altul cu ro ptr baruri?
Cel mai recent răspuns: alncr , utilizator 09:18, 24 Mai 2012
Veti primi atributul fiscal RO pentru firma, nu pentru o anume activitate, valabil pentru toate operatiile comerciale ale firmei. Daca aveti un punct de lucru pentru care va trebui sa scoateti cod fiscal separat, atunci da.
asa este, numai ca activitatile se desfasoara concomitent,in aceleasi spatii, in aceleasi puncte de lucru, jocuri de noroc cu bar aferent
Va trebui sa tineti evidenta separata pt.jocuri de noroc si separata pt. activitatea de bar. Deasemenea va trebui sa intocmiti si sa depuneti decontul de tva prin calcul pro-rata. Alte amanunte daca va intereseaza, intrebati.
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sala jocuri prodigy_husi prodigy_husi Pentru a putea pune 5 aparate intr-un bar imi trebuie domeniu de activitate cu specific jocuri noroc? (vezi toată discuția)
Codurile caen calina mihaela calina mihaela Vreau sa infintez o intreprindere individuala ,avand obiect de activitate comercializarea de produse in regim de bar . pot sa am si jocuri de ... (vezi toată discuția)
Bar cu jocuri de noroc Yonumaiyo Yonumaiyo Deci, administrez un bar un S.R.L. mai exact, am facut cu o firma de jocuri de noroc un contract de participatiune, mai pe inteles e un contract unde eu ma ... (vezi toată discuția)