avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 codurile CAEN
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

codurile CAEN

Vreau sa infintez o intreprindere individuala ,avand obiect de activitate comercializarea de produse in regim de bar . pot sa am si jocuri de noroc(masinute),stiu ca acestea au alt cod caen??
Cel mai recent răspuns: gabriella1065 , utilizator 18:28, 25 Februarie 2011
Daca aparatele le-ati exploata Dvs. prin intreprinderea individuala, veti avea nevoie de licenta.
De regula aparatele mecanice cu castiguri se plaseaza in localuri pe baza de contracte de inchiriere a spatiului in care functioneaza, ori prin alte metode, astfel incat NU Dvs., ci proprietarul acestor masini va trebui sa detina autorizatiile speciale impuse de legiuitor.
5630 Baruri si alte activitati de servire a bauturilor
9200 Activitati de jocuri de noroc si pariuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen pt bar si jocuri electronice adela05 adela05 Buna ziua, Ce coduri caen imi trebuie pentru un bar care are si aparate de joc (genul de \"pacanele\")? Multumesc (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala coffegirl coffegirl Buna seara. Va rog am nevoie de ajutorul dvs in legatura cu drepturile de comercializare ale unui detinator de Intreprindere Individuala. Detin un magazin ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4799 ContSters304386 ContSters304386 Buna seara. Daca am ca obiect de activitate secundar \\"Comert cu amanuntul in afara magazinelor, standurilor, chioscurilor si pietelor\\" - cod caen 4799, pot ... (vezi toată discuția)