avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod caen pt bar si jocuri electronice
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod caen pt bar si jocuri electronice

Buna ziua,
Ce coduri caen imi trebuie pentru un bar care are si aparate de joc (genul de "pacanele")?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 14:09, 25 Octombrie 2011
Pentru bar este simplu, codul CAEN este 5630 „Baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor”.

Insa pentru jocurile mecanice cred ca e mai complicat, tinand cont de ce raspuns a dat @cora2006 aici:

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aamenda pentru masa de biliard ContSters330987 ContSters330987 In autorizatie am si codul caen 9329- alte activitati recreative si distractive- trecut la alte activitati secundare.In prezent am deschis un punct de lucru ... (vezi toată discuția)
Codurile caen calina mihaela calina mihaela Vreau sa infintez o intreprindere individuala ,avand obiect de activitate comercializarea de produse in regim de bar . pot sa am si jocuri de ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4799 mihaeladumitru mihaeladumitru avand codul caen4799 trecut in certificatul constatator, pot vinde bere la dozator, in pahare de plastic? magazinul e mixt. (vezi toată discuția)