avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... facultate si legea invatamantului
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

facultate si legea invatamantului

buna ziua,am terminat facultatea in 2010 si nu am dat licenta din cauza unor probleme personale.dar mai aveam 3 restante din anul 2.anul 3 l-am inchiat.am fost sa vad cand pot da restantele si mi-au spus ca sa schimbat legea invatamantului si trebuie sa repet anul 3 din cauza ca am restante nu poty da licenta.mi-au spus ca pot sa dau restantele din anul 2 si sa ma inscriu in anul 3 si sa il repet,iar dupa aia sa dau licenta.va multumesc astept raspunsul dumneavoastra.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie copil GabrielaRaicu GabrielaRaicu Numele meu este Gabriela si sunt insarcinata in luna a 4-a. Va contactez in legatura cu o problema pe care am intampinat-o astazi cand am fost sa ma interesez ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pentru studenti lorisimo84 lorisimo84 buna ziua! am terminat facultatea in iunie 2010, dar datorita starii de sanatate din timpul sarcinii nu m-am putut prezenta in sesiune de restante 22-29 iunie ... (vezi toată discuția)
De ce "asa trebuie" ? ContSters160631 ContSters160631 Buna -ziua! Apelez cu incredere la acest forum,sper ca si de aceasta data cineva sa fie in masura sa ma lamureasca. In 2006,sperand la mai bine,m-am ... (vezi toată discuția)