Buna ziua,
Un debitor a emis BO in perioada 30.11.2010, 15.12.2010 si 31.01.2011- in data de 28.10.2010 s-a deschis procedura gen a insolv. unde i s-a ridicat si dreptul total de adm. a soc. Eu in calitate de creditor evdent ca am aflat tarziu de insolv. deoarece scadenta biletelor era de 90 zile..si nu m-a notificat nimeni...
Intrebare, pot sa-i redactez o plangere penala pentru inselaciune atat debitorului cat si adm judiciar???
Plecand de la presupunerea ca biletele la ordin v-au fost date de catre administratorul statutar al societatii, fara stirea administratorului judiciar, puteti sa formulati plangere penala impotriva celui care vi le-a dat, respectiv administratorul judiciar.
In ceea ce priveste creanta dvs, aceasta a luat nastere in cursul procedurii insolventei, situatie in care trebuie sa cereti plata administratorului judiciar.
Daca societatea a intrat intre timp in faliment, trebuie sa formulati cerere de inscriere la masa credala.
Masa credala
Otilia B.
Daca nu ne-am inscris in termenul prevazut pt. masa credala cum as mai putea sa fac asta ?
Mentionez ca inca nu s-a declarat falimentul, firma este in ... (vezi toată discuția)