avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Debitor caruia i s-a ridicat total dreptul de adm. a ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Debitor caruia i s-a ridicat total dreptul de adm. a emis BO in insolv.

Buna ziua,
Un debitor a emis BO in perioada 30.11.2010, 15.12.2010 si 31.01.2011- in data de 28.10.2010 s-a deschis procedura gen a insolv. unde i s-a ridicat si dreptul total de adm. a soc. Eu in calitate de creditor evdent ca am aflat tarziu de insolv. deoarece scadenta biletelor era de 90 zile..si nu m-a notificat nimeni...
Intrebare, pot sa-i redactez o plangere penala pentru inselaciune atat debitorului cat si adm judiciar???

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Fabian Necula , Avocat 14:52, 23 Mai 2012
Buna ziua,

Plecand de la presupunerea ca biletele la ordin v-au fost date de catre administratorul statutar al societatii, fara stirea administratorului judiciar, puteti sa formulati plangere penala impotriva celui care vi le-a dat, respectiv administratorul judiciar.
In ceea ce priveste creanta dvs, aceasta a luat nastere in cursul procedurii insolventei, situatie in care trebuie sa cereti plata administratorului judiciar.
Daca societatea a intrat intre timp in faliment, trebuie sa formulati cerere de inscriere la masa credala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare-partajul bunurilor comune ginacoseru ginacoseru am un bilet la ordin avalizat de catre administratorul soc x.acesta se afla in procedura falimentului. biletul a fost primit garantie si completat in luna ... (vezi toată discuția)
Masa credala Otilia B. Otilia B. Daca nu ne-am inscris in termenul prevazut pt. masa credala cum as mai putea sa fac asta ? Mentionez ca inca nu s-a declarat falimentul, firma este in ... (vezi toată discuția)
urgent bo semnat de un imputernicit soc.in dizolvare plangere penala mykyky mykyky Salutare! In 2008 am fost imputernicit de o soc. la care adm. este fratele meu , sa inchei un contract cu o alta soc. pentru livrarea unei marfi. Am ... (vezi toată discuția)