avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reducere timp de munca pt ingrijire copil cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reducere timp de munca pt ingrijire copil cu dizabilitati

Ma confrunt cu o problema legata de modul de plata si acordarea drepturilor de asigurari sociale, aferente unui angajat caruia i s-a redus timpul de munca de la 8 ore la 4 ore, in baza OUG nr.111/2010, art. 32 lit. "a".
Va rog sa-mi spuneti care e modalitatea corecta de acordare a salariului si evidentiere a tipului de contract in programul de salarii, pentru asigurarile sociale de stat, atata timp cat art.32 lit. "a" OUG nr.111/2010, desi face trimitere la Codul Muncii, in Legea nr.53/2003 nu este reglementata clar aceasta situatie.
Mentionez ca in situatia mea nu este vorba de reducerea normei ci a timpului de munca.

Alte discuții în legătură

Buna seara! imi puteti da va rog un model de cerere de reducere ... RebeccaB RebeccaB Buna seara! Imi puteti da va rog un model de cerere de reducere a programului la 4h pentru patrintele cu copil cu handicap grav? Multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Program redus cu 4 h irinabucurenciu irinabucurenciu Buna ziua! O persoana angajata cu contract individual de munca care are in intretinere un copil cu handicap grav poate beneficia de program redus la 4 ore. ... (vezi toată discuția)
Ce pot face? - reducere program la 6 ore Domi78 Domi78 Buna seara. Am un copil 2 ani si 10 luni. Are grad de handicap 3 mediu. Mentionez ca desi mi s-a recomandat sa rămân din nou in indemnizație merg la ... (vezi toată discuția)