avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partaj judiciar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj judiciar

sunt intr-un proces de partaj judiciar . Unul dintre frati plecat in Spania nu vrea sa deschida usa la factorul postal si este avizat ca in termen de 10 zile sa se prezinte la posta sa ridice citatia dar nu o face . a fost date deja doua termene . instanta a mai dat si pe cel de-al treilea termen cu scrisoare recomandata . in acest caz eu consider ca procedura este indeplinita. ce parere aveti . instanta a facut mentiunea despre o procedura speciala de citare prin judecatoria din Spania de catre judecatoria din Romania . cunoasteti cumva aceasta procedura ca in codul de procedura civila nu scrie . doar ca paratul trebuie citat cu mentiunea sa isi aleaga un domiciliu in tara unde urmeaza sa fie citat . multumesc !

Alte discuții în legătură

Poti fugi de un proces? bebein bebein Buna ziua, Pe scurt cazul este urmatorul. Am dat mita instructorului de la scoala de soferi pt a lua examenul practic.Am recunoscut fapta inainte de inceperea ... (vezi toată discuția)
Realizarea comunicarii in cazul refuzului primirii sau neridicarii de la oficiul postal Bittermann Bittermann Procedura civila nu reglementeaza cazul in care comunicarea unei scrisori recomandate cu continut declarat nu se realizeaza pe motivul neridicarii de oficiul ... (vezi toată discuția)
Divort ysm_nutzu ysm_nutzu vreau sa divortez dar sotia nu e in tara , imi trebuie avocat obligatoriu? (vezi toată discuția)