buna ziua parintii mei au decedt urmeaza a se dezbate succesiunea datorita situatiei in fapt am facut deja declaratia notariala ca sunt deacord cu masa succesorala in urma defunctilor......sora mea fiind a 2 mostenitor si-a luat angajamentul de a depunea ea actele necesare la notar....acum as dori un raspuns daca se poate cind era mama in viata am dezbatut o mostenire la un imobil ce era situat in afara orasului si care s-a si vindut...sora mi-a comunicat ca notarul unde a depus actele i-a cerut si actul de vinzare a acelui imobi daca el a fost vindut de ce-l mai cere? actualul imobil la care urmeaza a fi dezbatuta succesiunea este cumparat de la locomfort pe el scrie vinzare-cumparare le catre locomfort si parintii mei are trecuta si valoarea cit a costat la timpul acela sa inteleg din spusele ei ca nu este bun? la ce-i mai cere inca un act de la loconfort prin care sa reiese ca este proprietatea parintilor? sau e altceva la mijloc? va multumesc anticipat
În ceea ce priveşte imobilul vândut, mă gândesc la faptul că notarul vrea să verifice dacă nu cumva a mai rămas vreun dezmembrământ al dreptului de proprietate în patrimoniul mamei, ori să verifice data la care a ieşit din patrimoniu imobilul respectiv.
Cu privire la imobilul cumpărat de la loconfort, probabil că acesta a fost cumpărat cu plata în rate şi de aceea solicită un act de la vânzător din care să reiasă că mama dvs. este proprietar fără a mai avea vreo sarcină imobilul respectv.
Acte mostenire
sssilvia
Buna ziua , am o intrebare , caut un raspuns , mama mea are o casa mostenita de la parinti ei cu act de vinzare cumparare dar pe jumatatea casei din 1995 si pe ... (vezi toată discuția)