Buna ziua! In urma mortii ambilor parinti am fost la notariat si am dezbatut mostenirea. Mentionez ca am doua surori. Prima sora mi a vindut drepturile succesoriale la notariat cu act de vinzare. A doua sora la o saptamina distanta a dat de renuntare. Cu aceste acte am fost la un notar in alexandria care mi a facut act de mostenitor dar a trecuto si pe sora care mi a vindut. Vreau sa stiu daca asa trebuie sau a facut o greseala. Am intrebat si a zis ca asa trebuie ptr ca sora cea care a vindut a acceptat succesiunea.
Da, e corect cum a procedat notarul. Înainte de succesiune nu avea ce sa va vânda, v-a făcut o vânzare fictivă, ireală.
Sora cealaltă prin renunțare a procedat corect și legal.
In urma mortii ambilor parinti am fost la notariat si am dezbatut
mostenirea
Cu aceste acte am fost la un notar in alexandria care mi a facut act de mostenitor
Daca ati dezbătut moștenirea, ce ați mai cautat la Alexandria, la notar, ca să va facă "act de moștenitor"?
Cred ca nu prea ați înțeles dvs ce acte ați încheiat.
Legea 10/2001
DANUT&CERASELA
Buna ziua tuturor,am si eu o intrebare la care va rog respectuos sa imi raspundeti.Am cistigat un teren in baza legii 10/2001 dupa 5 ani de judecata impotriva ... (vezi toată discuția)