Buna ziua am o mica problema in anul 2006 parintii mei au divortat prin hotararea judiciara am fost incredintat tatalui meu.In anul 2008 tata sa recasatorit din motive de nebuna purtarea dansei cu mine biunenteles ca nici eu nu am fost chee de biserica ma dat afara din casa,timp in care am apelat la protectia copilului pentru ami oferi un loc unde pot sta.Acestea m-au dus la un centru de plasament,unde am locuit timp de 4 ani in timpul acesta mama a fost obligata de lege sami plateasca pensia alimentara.O data ajuns in acest centru tatal era obligat sa-mi faca un cont pana la varsta de 18 ani ceea ce el nu a facut si sa folosit de bani aceste.Intrebarea mea finala este cum imi pot recupera acesti bani inapoi si cum pot proceda???
Faceti o plangere penala pentru abandon de familie, impotriva tatalui dvs care nu v-a trimis banii primiti de la mama dvs.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Parasire minor
elena_d_a
Acum 4 ani cumnata mea a divortat de fratele meu si a cerut ca minorul in varsta de 12 ani sa-i fie incredintat ei. Imediat dupa ce a primit hotararea de ... (vezi toată discuția)
Mostenire
ionel_david
buna ziua ,vreau sa stiu care ar fii cel mai indicat lucru sa il fac eu in urmatoarea situatie pentru a fii unicul mostenitor al unei case pentru ca asa ... (vezi toată discuția)