avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reactivare cim sau cim nou?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reactivare cim sau cim nou?

buna ziua!
am o situatie in care am incetat un cim pe perioada nedeterminata (cim-ul avea 3 saptamani de la intocmire) , incheiat cu acordul partilor, angajatorul vrea sa il reangajeze. ce fac in cazul asta...fac un nou cim sau reactivare , in cazul reactivarii ce scriu la explicatii, in ce temei ??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:03, 24 Mai 2012
Incheiati un alt c.i.m. .. este mai bine .
fac un nou cim

Consider ca asa ar fi normal, incheierea unui nou CIM.
sau reactivare

Pai a fost suspendat?
in cazul reactivarii ce scriu la explicatii, in ce temei

Asta este, ce temei ii dati, ca a fost un moft?

a fost direct incetat....da cred ca mult mai bine un alt contract. Sper sa nu iasa un balamuc de aici cu repercursiuni
Va rog mult cum sa fac mai am un caz de prelungire cim in cazul unei perioade determinate, in revisal se face modificare , mai exact CONTRACTE-OPERATII CONTRACT-MODIFICARE? am scotocit tot revisalul si aici imi pare ca intra
multumesc pt sfaturi!!!
Exact, intrati pe contract /modificare click pe salariatul respectiv si aici modificati data sfarsit activitate ... in locul datei existente.puneti data pana la care s-a prelungit durata ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent..... prelungire contract pe revisal nou cioc natalia cioc natalia Buna ziua, va rog mult de tot un raspuns cat mai urgent: Maine, 04.10.2011 imi expira un contract la salariatul X, iar legal, azi, 03.10.2011 trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Contractul pe perioada determinata RACF RACF am un contract pe perioada determinata care inceteaza maine ,deci trebuie sa-i fac incetarea dar vreau sa-i fac alt contract tot pe perioada determinata.nu ... (vezi toată discuția)
Reactivare contract in revisal alexandra_eu alexandra_eu Buna ziua, As dori sa va intreb de reactivarea unui contract in Revisal. Un angajat a facut cere de incetare CIM. Am inregistrat in Revisal incetarea la ... (vezi toată discuția)