As dori sa va intreb de reactivarea unui contract in Revisal.
Un angajat a facut cere de incetare CIM. Am inregistrat in Revisal incetarea la data incetarii conform noilor modificari, dar in ziua incetarii s-a razgandit si ramane in firma. La itm nu am inregistrat decizia intrucat nu au trecut 5 zile si pana la urma conducerea firmei a acceptat reintoarcerea angajatului si oprirea formalitatilor de incetare.
In revisal la reactivare la temei legal exista doar varianta temei reactivare (reintegrare - pe baza hotararii judecatoresti). Este corect sa reactivez in acest fel neavand alta optiune?
Daca tot ati trecut in Revisal incetarea si nu puteti reveni asupra ei,ar trebui sa depuneti decizia si imediat sa reinregistrati contractul la ITM si apoi sa mai depuneti o data Revisal cu angajarea din aceeasi zi.
am avut si eu o situatie similara. eu am inchis din greseala cim-ul in revisal dar nu am transmis la ITM. Am fost sfatuita de cei de la timnet sa fac reactivare cu reintegrare - pe baza hotararii judecatoresti si la explicatii sa scriu ca a fost inchis in mod eronat.
Contract de munca
lyly64
Buna seara,
- va rog o angajata a dat in judecata institutia solicitand instatei anularea unei decizii interne, si a castigat in instanta hotararea ramanand ... (vezi toată discuția)