avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Credid Bancar cu semnaturi false
Discuție deschisă în Executare silită

Credid Bancar cu semnaturi false

Sunt girant intr-un credit unde s-a dovedit ca semnaturile celorlati 2 giranti sunt false. In moment mi se aplica poprire pe salariu, 1/3 din salariu am fost anuntata de d-na contabila ca asa este legea. La inceput s-au oprit la toti cei 3 giranti dar in momentul in care s-au dovedit falsurile am ramas singura pe lista popririlor. Ce sansa am sa anulez contractul tinand cont ca acordul mi-a fost dat pentru credit in conditia in care stiam ca mai sunt inca 2 giranti.

Alte discuții în legătură

Poprirea pe salariu COSEREASORIN COSEREASORIN Buna seara, in anul 2008 am avut o poprire pe salariu figurind ca girant al unui fost coleg ce mi-a falsificat semnatura si s-a folosit de o copie de pe ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza in cazul a 2 popriri? api7 api7 Am o poprire pe conturi ,de la un card de cumparaturi. Executorul a pus apoi poprire si la angajator,desi acesta imi vira salariul in unul din conturile pe ... (vezi toată discuția)
Girant marta.i marta.i Buna ziua! Sunt giranta la cineva care a plecat din tara, si nu mai plateste. Nu sunt singura, mai avea o giranta. Daca ajungem acolo ca trebuie platit cat ... (vezi toată discuția)