am trait in concubinaj cu o persoana timp de 5 ani.din aceasta relatie a rezultat un copil acum in varsta de 2 ani si 4 luni.noi nu ne-am mai inteles si acum ne judecam pt copil...copilul in prezent fiind la el.am castigat copilul pana la finalizarea procesului am apelat la un executor si cand m-am dus sa-l iau copilul nu era acasa si ni s-a spus ca a fost trimis la munte cu bunica si matusa lui.s-a facut un proces verbal unde tatal lui a spus ca il va aduce peste cateva zile si o sa mi-l dea....va rog dati-mi un sfat ca nu stiu ce sa fac.va multumesc!!!
Aveti hotarare irevocabila?Apelati la ajutorul politiei si cereti sa il aduca.Dar, credeti ca i se va intampla ceva rau copilului pana se intoarce?Umblatura cu politia si executorul oare nu ii fac rau tot copilului?
da hotararea e irevocabila a facut si recurs si i s-a respins.cu politia si cu executorul am fost la el....dar ideea e ca daca am incheiat procesul verbal mai pot face si plangere penala?si copilul nu este la munte il tine ascuns nu vrea sa mi-l dea.
am fixat alt termen cu executorul doar ca sunt prea multe zile pana ma duc din nou sa-l iau.ce i se poate intampla lui daca ii fac plangere penala la politie?
da am hotarare irevocabila....copilul s-a intors de la munte am fost din nou cu executor si cu politie sa-l iau si tatal copilului impreuna cu acesta a plecat au fost de negasit.nimeni nu stie unde sunt(familia lui).i-am facut si plangere penala dar precizez faptul ca nu mi-am mai vazut copilul de 2 luni nu stiu ce face nu stiu absolut nimic de el.ce ma sfatuiti sa fac????va multumesc