avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... executare silita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

executare silita

am trait in concubinaj cu o persoana timp de 5 ani.din aceasta relatie a rezultat un copil acum in varsta de 2 ani si 4 luni.noi nu ne-am mai inteles si acum ne judecam pt copil...copilul in prezent fiind la el.am castigat copilul pana la finalizarea procesului am apelat la un executor si cand m-am dus sa-l iau copilul nu era acasa si ni s-a spus ca a fost trimis la munte cu bunica si matusa lui.s-a facut un proces verbal unde tatal lui a spus ca il va aduce peste cateva zile si o sa mi-l dea....va rog dati-mi un sfat ca nu stiu ce sa fac.va multumesc!!!
Faceti o plangere penala impotriva paratului pentru nerespectarea hotararii judecatoresti si in paralel fixati un nou termen cu executorul
Aveti hotarare irevocabila?Apelati la ajutorul politiei si cereti sa il aduca.Dar, credeti ca i se va intampla ceva rau copilului pana se intoarce?Umblatura cu politia si executorul oare nu ii fac rau tot copilului?
da hotararea e irevocabila a facut si recurs si i s-a respins.cu politia si cu executorul am fost la el....dar ideea e ca daca am incheiat procesul verbal mai pot face si plangere penala?si copilul nu este la munte il tine ascuns nu vrea sa mi-l dea.
am fixat alt termen cu executorul doar ca sunt prea multe zile pana ma duc din nou sa-l iau.ce i se poate intampla lui daca ii fac plangere penala la politie?
Ultima modificare: Joi, 24 Mai 2012
gi-jane2, moderator
da am hotarare irevocabila....copilul s-a intors de la munte am fost din nou cu executor si cu politie sa-l iau si tatal copilului impreuna cu acesta a plecat au fost de negasit.nimeni nu stie unde sunt(familia lui).i-am facut si plangere penala dar precizez faptul ca nu mi-am mai vazut copilul de 2 luni nu stiu ce face nu stiu absolut nimic de el.ce ma sfatuiti sa fac????va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am probleme cu tatal copilului desi sunt tutore legal crissstyna crissstyna Buna seara tuturor! Ma preocupa o problema de multa vreme.In anul 2010 am avut procesc de stabilire a custodiei copilului meu si mi s-a incredintat.S-a ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa-mi iau copilul de la fostul sot avand hotararea de custodie ContSters137221 ContSters137221 as dori sa stiu cum pot sa-mi iau copilul meu de 6 ani de la fostul sot dupa ce am castigat procesul de custodie si am hotararea in mana. Acesta nu vrea sa ... (vezi toată discuția)
Pronuntare irevocabila doar pe divort... gigelas gigelas Buna seara, - In urma unui proces de divort cu incredintarea minorului mamei,instanta s-a pronuntat irevocabil pe desfacerea casatoriei. - Dar,a dat ... (vezi toată discuția)