avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită inchidere cont
Discuție deschisă în Executare silită

inchidere cont

. vreau sa invoc perimarea excutarii, dar pentru aceasta am aflat ca trebuie sa nu mai existe nici un cont poprit. am facut cerere de inchidere a contului, dar functionara de la banca mi-a spus ca nu mi se accepta cererea si doar un executor poate face aceasta solicitare.acum executorul nu are niciun interes sa faca cat mai curand aceasta solicitare. ce pot face?
Cel mai recent răspuns: cipriang4s , utilizator 20:58, 7 Iunie 2012
Conform legii, daca creditorul a lasat sa treaca 6 luni de la data indeplinirii oricarui act de executare, fara sa fi urmat alte acte de urmarire, executarea se perima de drept si orice parte interesata poate cere desfiintarea ei.

Prin urmare faceti o cerere de desfiintare a popririi. Daca contul bancar nu mai este poprit atunci il veti putea inchide.

Daca titlul executoriu nu s-a prescris creditorul poate porni o noua executare silita.
multumesc
doamna avocata dezvoltati va rog mai pe loc subiectul confor carui articol cod civil etc se poate perima poprirea pe cont?
si cum pot sa imi inchid contul?


[editat scris cu majuscule]
Ultima modificare: Duminică, 10 Iunie 2012
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita liliana elena liliana elena Am un titlu executoriu din 2005.Pana in anul 2008 cand intervenea prescriptia nu s-a mai intamplat nimic, dupa care executorul judecatoresc trimite o somatie ... (vezi toată discuția)
Elucidare poprire bianca12 bianca12 Buna ziua. Am un credit de nevoi personale la care nu am mai achitat ratele din decembrie 2010, creditul fiind scadent in 2017. Am primit instiintare de ... (vezi toată discuția)
Perimare lucinda2010 lucinda2010 Buna ziua. As dori sa ma lamuriti daca se poate in privinta executarii silite a unui imobil. Pe 28 septembrie se fac 6 luni de cand creditorul si executorul nu ... (vezi toată discuția)