avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa fiscala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa fiscala

Am primit de curand fisa fiscala. In luna iulie a anului trecut scrie ca am relizat 0 venituri, dar am deduceri personale 350 ron. Intrebarea este urmatoarea:
Cum sa relizez 0 venit pe acea luna cand am lucrat-o? Inafara de concediul de odihna nu am avut o zi lipsa sau concediu fara salariu. Ce inseamna asta? M-au bagat in concediu fara salariu. problema nu numai la mine ci la mai multi colegi. Ce sa fac in acest caz? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 23:31, 24 Mai 2012
Orice este posibil la un astfel de angajator .. CFP afecteaza stagiul de cotizare la pensie si la somaj ..
sandry 86 a scris:

nu am avut niciun statut. am lucrat toata luna. dar pe fisa scrie 0 venituri relizate. nu stiu ce inseamna asta.


Daca ati lucrat toata luna,ati semnat stat de plata pe acea luna si ati primit salariu,atunci este o eroare care trebuie semnalata si indreptata.Ati adunat din fisa veniturile lunare realizate si si ati confruntat cu suma inregistrata in fisa la total?Posibil sa nu apara in luna, dar sa fie totalizata totusi suma respectiva aferenta lunii.
O alta posibilitate,ar fi ca timp de 1 luna sa fi lucrat la negru,adica sa fi primit banii ,dar oficial sa fi figurat in cfp fara sa stiti,pt. ca astfel angajatorul in luna respectiva s-a sustras de la plata contributiilor obligatorii si a impozitului.

Trebuie sa verificati mai intai daca nu este o eroare fara vina cuiva strecurata in fisa,in sensul celei descrise,sau daca nu este eroare,atunci puteti solicita Admin.Financiare sa verifice daca angajatorul a platit contributiile .
Ultima modificare: Joi, 24 Mai 2012
ContSters136493, utilizator
CALCULELE SUNT BUNE. LUNA IULIE 0 VENIT. AM PRIMIT BANII DAR ANGAJATORUL S-A SUSTRAS DE LA PLATA CONTRIBUTIILOR. VA INTREB AM DREPT LA SOMAJ IN CAZ DE INCHIDERE A POSTULUI DACA AM ACEASTA LUNA DE CFP? MENTIONEZ CA DIN DECEMBRIE 2008 M-AM ANGAJAT LA EI SI PANA IN PREZENT.
FISELE FISCALE PE 2009 SI 2010 SUNT COMPLETE ADICA FARA CFP. DOAR PE 2011 AM 1 LUNA CFP.
DE ASTA IMI ESTE TEAMA. IN CAZ CA SE VA RENUNTA LA POSTURI MACAR SA AM DREPT LA SOMAJ, SI NU STIU DACA ACESTE CFP ABUZIVE NE AFECTEAZA DREPTUL LA SOMAJ
:offtopic: Interventie moderator
1. Scrierea nejustificata cu majuscule, litere îngrosate, italice, subliniate, sau cu alte artificii este greu de citit. Tineti cont ca folosirea excesiva a tehnicilor de subliniere a textului echivaleaza cu a tipa la ceilalti utilizatori, actiune care ar putea fi interpretata ca fiind agresiva in forum.

2. Nu este dorita postarea mai multor mesaje consecutive in aceeasi discutie, cata vreme exista posibilitatea sa editari mesajul anterior (in cele 30 de minute cat puteti edita mesajul).

================


Daca vi se desfiinteaza postul , aveti posibilitatea sa beneficiati de somaj ... in acest caz, aveti nevoie de un stagoiu minim de cotizare de 12 luni in ultinele 24 de luni premergatoare adtei depunerii cererii la somaj.
Din ce ati postat dvs, rezulta ca puteti beneficia de somaj si in conditiile in care aceasta luna ar apare ca fiind de CFP.

Alte discuții în legătură

Diferenta intre banii primiti si banii declarati la stat. bani la negru ??? mkpwmk mkpwmk Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema. La firma la care sunt angajat de aproape 2 ani ocup functia de agent vanzari. Salariul meu consta in ... (vezi toată discuția)
Concediu neplatit...sau somaj tehnic??!! lutika lutika Am nevoie de un sfat va rog...Am primit fisa fiscala pentru anul 2009 si am constatat cu mirare ca pe luna nov am trecut doar jumatate din salariul brut, iar ... (vezi toată discuția)
Decl.112 elam elam BUNA DIMINEATA! daca poate sa ma ajute cineva in urmatoarea problema: un salariat este in conc. medical toata luna aprilie, dar a primit prima de paste, deci ... (vezi toată discuția)