avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii DECL.112
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

DECL.112

BUNA DIMINEATA!
daca poate sa ma ajute cineva in urmatoarea problema:
un salariat este in conc. medical toata luna aprilie, dar a primit prima de paste, deci are venit realizat fara ore lucrate.
unde introduc acest venit, respectiv prima?

multumesc!
Cel mai recent răspuns: Florin_J , utilizator 15:54, 25 Mai 2011
Pe rerioada concediului medical e suspendat contractul de munca deci nu poate primi alte venituri gen prime. Dati-i prima in luna mai.
multumesc!
tot la aprilie un salariat a decedat si mai avea zile de co neefectuat pentru care i le-am platit in luna aprilie.
aici cum procedez?

multumesc!
=D>:D=D>:D dar prima de instalare sau post mortem nu-i acorzi ???????

Tulai , CIM-ul inceteaza si are timp sa faca la greu CO. Nu ai cum sa-i platesti mortului zilele de CO neefectuat #-o#-o#-o
george_neagu a scris:

Pe rerioada concediului medical e suspendat contractul de munca deci nu poate primi alte venituri gen prime. Dati-i prima in luna mai.

Intradevar contractul de munca e suspendat dar poate primi orice drepturi prevazute de ex in CCM (prima, bonus etc).
Pe aceste drepturi se platesc toate contributiile mai putin somaj.
alcibiade a scris:

=D>:D=D>:D dar prima de instalare sau post mortem nu-i acorzi ???????

Tulai , CIM-ul inceteaza si are timp sa faca la greu CO. Nu ai cum sa-i platesti mortului zilele de CO neefectuat #-o#-o#-o

Pe acelasi considerent de ce sa ii mai platim ultimul salariu daca a decedat??

Zilele de CO nefectuat trebuie platite intrucat contractul de munca a incetat (de drept intradevar). Pe aceste sume se datoreaza toate contributiile mai putin somaj.

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie co la incheierea cim Viorro Viorro Unui angajat caruia i se desfiinteaza postul i se vor compensa in bani zilele de concediu de odihna ramase neefectuate. Acesta a fost ultimele 30 zile in CM. ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna necuvenit corapeptea corapeptea Buna ziua, Am nevoie de un sfat urgent. Am un angajat care in perioada ian-martie a efectuat 21 de zile de concediu de odihna. Pe data de 03 aprilie a ... (vezi toată discuția)
Dreptul la salar, bani de concediu si bonus, dupa demisie? honeybunny21 honeybunny21 In octombrie anul trecut am inceput munca la o firma la care pe langa salarul fix puteam primi si bonusuri la atingerea unor target-uri.In luna lui martie ... (vezi toată discuția)