avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit de nevoi personale
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit de nevoi personale

Buna ziua! am 2 credite de nevoi personale pe care nu am mai putut sa le achit( nu sunt k ipoteca)in prezent dosarul meu din cate am inteles se afla la o firma de recuperare [ editat nume societate] ...si doresc sa stiu care sunt urmatorii pasi pe care or sa-i urmeze?am primit acasa o somatie in care scria ca daca nu achit in cateva zile or sa ma dea in judecata si ma trec si in cartea funciara sa nu pot vinde casa.Au dreptul sa ma treaca in cartea funciara daca nu este credit k ipoteca?ce se poate intampla in conditiile in care nu pot achita aceste credite?daca nu este nimic ipotecat pot prin hotarare judecatoreasca sa raman fara bunuri?ma pot judeca in lipsa?(tin sa mentionez k in momentul de fata nu sunt in tara).Va multumesc mult!astept raspuns


[incercati sa scrieti cu " c", multumesc]
Ultima modificare: Joi, 24 Mai 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 12:51, 25 Mai 2012
Conform legii, daca nu va achitati creditele, creditorul are dreptul de a va executa silit prin scoaterea la licitatie publica a tuturor bunurilor dvs. sau să vă puna poprire pe venituri.
Deci ca sa intelegem,nu conteaza ca am ales un credit de nevoi personale fara ipoteca platind rate substantial mai mari(de aia am ales aceasta varianta,sa ne punem casa la adapost),daca nu-l achitam si detinem un imobil,banca il poate lua?
Banca il poate vinde la licitati publica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pt.credit negarantat alexia2004 alexia2004 Buna seara, ziceti mey si mie, cum e treaba cu executarea asta silita: daca am un credit garantat cu ipoteca, pe un imobil a carei valoare (actuala) este mai ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobil ipotecat tmihai2006 tmihai2006 Buna ziua! Am doua credite ca persoana fizica: - un credit de nevoi personale de 10.000 euro la o banca ; - un credit imobiliar cu ipoteca rang 1 pe un ... (vezi toată discuția)
Executare imobil ipotecat la o alta banca lolica69 lolica69 Va rog frumos sa-mi spuneti ce este de facut in urmatoarea situatie: Am un credit ipotecar de 70000 euro la o banca pentru care banca are ipoteca de rang 1 ... (vezi toată discuția)