avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

Buna ziua!
Am platit in anul 2008 taxa auto pentru inmatricularea unui autovehicul in valoare totala de 800 si ceva de euro. Aveam si am grad de handicap (in 2008 accentuat, din 2012 grav), dar masina nu era modificata pentru persoane cu handicap. Acum cand s-a restituit o diferenta de taxa auto am facut si eu o cerere de restituire, insa cei de la FISC mi-a raspuns ca intre valoare taxei actuale si cea din 2008 nu este nici o diferenta de restituit, asta asa e, deoarece acum taxa e de vreo mie si ceva de euro. Intrebarea mea este ce as putea face ca sa obtin taxa care am platit-o in 2008. As putea sa-i dau in judecata cu raspunsul asta care mi l-au dat ei in legatura cu restituirea taxei? Fac precizarea ca raspunsul e din februarie 2012. Oare mai este valabil?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: cristinaruxanda , utilizator 15:21, 27 Mai 2012
Se poate introduce actiune in instanta si sa va recuperasti integral suma platita de dvs in 2008.E bine sa apelati la un avocat in domeniu .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto - norme metodologice gusoibogdan gusoibogdan Stie cineva,:help: daca au aparut normele metodologice cu privire la restituirea taxei auto? :help: (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto non ue pt persoana cu dizabilitati. dignitas dignitas Buna ziua! Intentionez sa achizitionez un autoturism care se afla deja in Romania, pe numele unui cetatean roman. Masina a fost cumparata din Elvetia in urma ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2012 sorin123456 sorin123456 buna seara. am si eu o intrebare legata de taxa auto 2012. am cumparat o masina cu cateva zile in urma. masina este fabricata in 2005 si tot atunci ... (vezi toată discuția)