avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cu ce ma ajuta grupa I de munca?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cu ce ma ajuta grupa I de munca?

am lucrat intr-o societate ca pompier timp de 22 de ani ,societatea a intrat in insolventa , unii din colegii mei au dat in judecata societatea si au si castigat grupa -1-. Acum sunt si eu in judecata cu societatea unde am lucrat si intrebarea este : -ma ajuta cu ceva cand voi iesi la pensie,eu fiind nascut in 1967/nov./18, si am o vechime de 25 de ani. vreu sa mentionez ca acei colegi ai mei au castigat grupa pana in anul 2006. va multumesc.
Cel mai recent răspuns: georgettegan , utilizator 15:08, 25 Mai 2012
Sigur, va ajuta pe de o parte la reducerea varstei de pensionare si totodata se majareaza si punctajul la calculul pensiei. Incepand cu data de 01.04.2011 reducerea varstei de pensionare pentru lucru in grupa de munca se face resp[ectand tabelul i de la articolul 55 din legea 263 din 2010

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data iesirii la pensie conform noii legi melanici melanici in lumina noii legi a pensiilor va rog sa imi dati urmatoarele informatii: sunt o persoana de sex feminin , nascuta pe 4 nov.1955, cu o vechime totala in ... (vezi toată discuția)
Grupa a doua la calcularea pensiei la "limita de varsta" vasile35 vasile35 Buna ziua, Am inteles de la un angajat al casei de pensii, ca dupa noua lege, nu se mai ia in calcul grupa a II-a pentru stabilirea limitei de varsta la ... (vezi toată discuția)
Grupa i de munca STEFAN041956 STEFAN041956 Buna ziua, Conform Legii nr.263/2010 privind sistemul unic de pensii publice, de la data de 01.01.2011, grupa I de munaca a fost desfiintata si ... (vezi toată discuția)