avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratia 112 pe zero
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratia 112 pe zero

Buna ziua!
Am o intreprindere individuala care a avut un angajat, caruia i-a incetat contractul de munca cu 05.03.2012. I-am depus 070 pt scoatere din evidenta si 112 pentru martie.
Intrebarea este daca mai trebuie sa depun 112 pentru aprilie pe zero?
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 14:39, 25 Mai 2012
Declaratia 112 se depune numai pana la data cand inceteaza contractul de munca al salariatului,concomitent trebuia depus si REVISAL la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere declaratia 112 in cazul contractului suspendat mihaela71 mihaela71 O intreprindere individuala cu un singur angajat care incepand cu 26.03.2012 a intrat in crestere copil pana la 2 ani.Are obligatia de a depune in continuare ... (vezi toată discuția)
Nu mai am angajati!mai depun 112? irina_iris_19 irina_iris_19 am o intreprindere individuala si din septembrie pana in martie nu o sa mai am angajati,ce trebuie sa fac sa nu mai depun luna de luna declaratia 112?multumesc (vezi toată discuția)
Transmitere revisal AnnaM AnnaM Exista modificari cu privire la transmiterea revisalului? Potrivit HG 161/2006 registrul se transmite la inspectoratul teritorial de munca în format ... (vezi toată discuția)