avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general nu mai am angajati!mai depun 112?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

nu mai am angajati!mai depun 112?

am o intreprindere individuala si din septembrie pana in martie nu o sa mai am angajati,ce trebuie sa fac sa nu mai depun luna de luna declaratia 112?multumesc
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 10:50, 17 Octombrie 2011
Sa depuneti vector fiscal de scoatere a salariatilor.In 30 zile de cand nu mai aveti salariati trebuie sa depuneti la Anaf.Declaratia se depune insotita de decizia de incetare a contractului de munca sau dovada depunerii in Revisal.In cazul nedepunerii vectorului fiscal trebuie sa depuneti D 112 pe zero.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma nu mai are nici un salariat, ce acte se depun? elena1312 elena1312 Buna ziua daca firma nu mai are nici un salariat, unde se declara acest lucru si prin ce declaratie si in ce termen? Multumesc. Daca nu mai are salariati mai ... (vezi toată discuția)
D112 -d 010 bubby bubby Va rog sa ma lamuriti si pe mine , am 3 salariati si CA sub 100.000 E la 31.12.2010 , inteleg ca nu sunt obligat sa depun si sa platesc la 3 luni , insa sunt ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda finante nedepunere declaratii cristian_saulea cristian_saulea Am deschis o firma noua de tip srl-d pentru a accesa un grant prin programul \"tineri intreprinzatori\" in februarie 2011. Conform statutului de ... (vezi toată discuția)