avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Firma nu mai are nici un salariat, ce acte se depun?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Firma nu mai are nici un salariat, ce acte se depun?

Buna ziua
daca firma nu mai are nici un salariat, unde se declara acest lucru si prin ce declaratie si in ce termen? Multumesc. Daca nu mai are salariati mai are voie sa se inregistreze acte pe ea, respectiv chitante? Declaratia 112 se mai depune ?
Cel mai recent răspuns: elena1312 , utilizator 12:24, 18 Decembrie 2012
Daca ati dat afara ultimul angajat al firmei, trebuie sa anuntati modificarea la Administratia Financiara in termen de maxim 30 de zile. Modificarea se anunta prin formularul 010, la care anexati copie de pe Revisal la incetarea contractului.
Veti continua sa depuneti declaratia 100 pentru impozitul pe profit si cele pentru tva (300 si 394 daca e cazul).
Veti putea inregistra plati si incasari pentru ca firma e in continuare activa.
Ultima modificare: Luni, 17 Decembrie 2012
george-neagu, moderator
In termen de 30 zile de la data de la care firma nu mai are angajati,se depune declaratia 010 cu scoaterea din evidenta a obligatiilor salariale-veti vedea ca specifica imprimatul.O depuneti in doua exemplare la finante,un exemplar il veti primi inapoi cu dovada depunerii-stampila si numar de inregistrare.Asa se face modificarea in vectorul fiscal.
Da,se pot inregistra documente daca nu aveti angajati,declaratia 112 se depune ultima data pentru ultima luna in care ati inregistrat salarii.De exemplu,depuneti in decembrie,daca ati avut angajati in noiembrie.
Si daca firma nu mai are angajati activi , dar mai are 2 contracte suspendate (maternitate) se mai depune acea declaratie la finante, dar declaratia 112 se mai depune cu cei 2 suspendati?
Ultima modificare: Marți, 18 Decembrie 2012
elena1312, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma nou infiintata si vectorul fiscal camicami camicami O firma nou infiintata la Reg. Comertului,in iulie 2011,este obligata sa se inregistreze si la fisc,la vectorul fiscal, din momentul infiintarii la ... (vezi toată discuția)
Declaratie 010 firma nou infiintata Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Firma infiintata in februarie 2012, va avea salariati incepand cu 01 aprilie 2012. In decl. 010 initiala, in termen de 30 zile de la infiintare ... (vezi toată discuția)
Declaratie 010 la infiintare maka67 maka67 Buna ziua, La declaratia 010 care se intocmeste si se depune la finante in maxim 30 zile de la infiintare(Declaratia de inregistrare-1), ce vectori fiscali ... (vezi toată discuția)