avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... intabulare teren
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

intabulare teren

Buna ziua ,acum un an am cumparat un teren extravilan ,acum vreau sa construiesc o casa pe acel teren ....cum pot face intabularea terenului?. multumesc. :(
Cel mai recent răspuns: petrusa , utilizator 12:24, 24 Mai 2012
Cu ce fel de act ati cumparat terenul? In mod legal, trebuia sa incheiati un act autentic (la notariat).
am facut un act vanzare-cumparare(bunica mea a dezbatut mostenirea....si ne-a vandut un teren care este extravilan ...acest act l-am facut prin judecatorie).
Solicitati la OCPI local,notarea hotararii instantei de judecata, daca aceasta este ramasa definitiva si irevocabila
este o hotarare definitiva si irevocabila........multumesc pt raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare teren ContSters194995 ContSters194995 O intrebare: am cumparat un teren de la niste rude. Terenul este pe numele bunicului mort demult, nu s-a facut succesiune, nu s-a facut iesire din diviziune. ... (vezi toată discuția)
actiune in anulare- sanse /se poate invoca nulitate absoluta ? ELENA GABRIELA ELENA GABRIELA 1.In anul 1940 bunicul meu cumpara teren loc de casa,cu casa construita pe el.(asa este specificat in actul de vanzare ).Actul de vanzare este incheiat la ... (vezi toată discuția)
Se poate ataca in instanta o promisiune de vanzare-cumparare de mana? marystanga marystanga In 2011 bunica mea a facut o promisiune de vanzare-cumparare cu o persoana de mana doar intre cei doi fara martori si fara a fi smnat in fata unui ... (vezi toată discuția)