avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Curs Calificare autorizat de CNFPA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Curs Calificare autorizat de CNFPA

Buna , Doresc sa urmez un curs de Operator introducere si validare date , autorizat de cnfpa (initiere ) si as dori sa aflu daca firma la care lucrez ma poate angaja pe baza acestei diplome ( certificat ) autorizat. Repet este un curs de initiere dar este autorizat. Va Multumesc Anticipat.
Cel mai recent răspuns: georgettegan , utilizator 12:28, 24 Mai 2012
Veti dobandi un certificat de absolvire la finele cursului si fisa de competente dobandite in urma cursului. Cursul este o forma de formare profesionala.Daca firma are un astfel de post si doreste sa va incadreze, sigur poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine este cnfpa? Doina Elena Doina Elena Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor si diplomele eliberate de institutiile autorizate de acest consiliu sunt recunoscute de cineva? De ITM ... (vezi toată discuția)
Diploma calificare obtinuta in spania este recunoscuta la noi ? ramo1987 ramo1987 Buna seara ! Am o nelamurire si sper sa ma puteti ajuta cu un raspuns... Urmeaza sa.mi deschid un mic salon de infrumusetare, mai precis un centru ... (vezi toată discuția)
Am o mare problema Mirel123 Mirel123 Am o Mare problema si am rugamintea ca cineva sa ma lumineze in acest forum .. Avem un contabil la firma . si acesta a fost instruit sa a-mi faca un contract ... (vezi toată discuția)