avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1149 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... NEPUNEREA IN EXECUTARE A UNEI SENTINTE JUDECATORESTI
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

NEPUNEREA IN EXECUTARE A UNEI SENTINTE JUDECATORESTI

BUNA ZIUA.Sunt posesoarea unei sentinte jud.def. si irev, la ICCJ Bucuresti, privind eliberarea unui act de studii(licenta S.Haret.2009), sentinta obtinuta in 6 aprilie, in urma respingerii recursului declarat de MECTS.Ce trebuie sa fac, in cazul in care motivarea dureaza mult, iar eu nu am decat un certificat de grefa?Cum se poate pune in executare aceasta sentinta, pentru reincadrarea pe post de profesor si salarizare corespunzatoare, deo:hammer:aorece directorul scolii unde lucrez, spune ca am obtinut DOAR eliberarea diplomei, nu si recunoasterea acesteia!!!!Adica MECTS a eliberat o diploma pe care tot el n-o recunoaste!Asta nu e fals in acte?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:23, 24 Mai 2012
puteti face o cerere de urgentare a redactarii hotararii judecatoresti, in care sa explicati motivele pentru care va grabiti
Multumesc.Cine face motivarea, ICCJ Bucuresti?Sau Curtea de Apel Cluj? Recursul MECTS a fost respins, deci ramane hotararea de pe fond?
Ultima modificare: Joi, 24 Mai 2012
sce76, utilizator
Motivarea o face ICCJ , intrucat acolo s-a judecat recursul ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerecunoastere diploma licenta sce76 sce76 Buna ziua.In urma unor dispute pe baza acreditarii/neacreditarii formei ID a unor facultatii din cadrul universitatii S.Haret, promotia 2009, , m-am adresat ... (vezi toată discuția)
Diploma spiru haret sdan sdan Chiar daca poate, a devenit un subiect plictisitor, ma vad nevoit sa apelez la dvs. ptr. urmatoarea problema - am deschis actiune la CA ptr. eliberarea ... (vezi toată discuția)
Diplomele de licenta eliberate de universitatea "spiru haret" educatoarea educatoarea Scandalul la zi intre licentiatii Universitatii \"Spiru Haret\" si aceasta universitate, MECTS si Universitatea \"Spiru Haret\" referitor la nerecunoasterea ... (vezi toată discuția)