avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Demisie in timpul delegatiei
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Demisie in timpul delegatiei

Buna ziua!
Ma confrunt cu o situatie cel putin hilara in opinia mea.
Am fost trimis in strainatate in baza unui contract gen leasing de personal. In acest timp, mi se cere de la locul de munca din tara sa trimit o cerere de incetare de colaborare urmand ca sa continui cu aceeasi firma din tara colaborarea prin contract intre SC si PFA(eu), eu fiind inca in 'delegatie' iar decizia de incetare fiind a lor, nu a mea.
E ceva normal in chesti asta? Ati mai intilnit cazuri? Ce as putea face inafara de a nu-i baga in seama si a lua totul ca pe o gluma.

Alte discuții în legătură

Diurna externa ContSters232985 ContSters232985 Buna ziua, Cat este diurna pt. un muncitor necalificat care este angajat cu contract de munca in Romania dar care lucreaza in Franta, cu toate autorizatiile ... (vezi toată discuția)
Spargere cont webcare la o firma de telefonie mobila si incarcare frauduloasa cartela pre pay cris_74 cris_74 Saptamana trecuta am primit doua mesaje de la un numar scurt prin care sunt anuntat ca am incarcat contul unui utilizatorul pre pay cu 22,7 euro respectiv ... (vezi toată discuția)
Delegatii / deplasari salariati in strainatate ASL ASL Daca o persoana delegata de un PFA sa-si desfasoare activitatea la un SRL este trimisa in alta delegatie (in strainatate) de catre SRL, cine acopera ... (vezi toată discuția)