avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pot avea pe aceeasi firma o farmacie si un magazin de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pot avea pe aceeasi firma o farmacie si un magazin de tenico-medicale?

Detin o firma care are ca obiect principal de activitate -comertul cu amanuntul al prod.farmaceutice in magazine specializate .As dori sa-mi deschid inca un punct de lucru (la alta adresa decat farmacia ) pe aceeasi societate ,pentru un magazin de produse tehnico-medicale. Ca si coduri caen secundare am in statutul firmei - comertul cu produse tehnico-medicale , ortopedice,....Este posibil ca pe aceeasi societate sa am punct de lucru - farmacie , si alt punct de lucru magazin tehnico-medicale ?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 19:02, 24 Mai 2012
Da, este posibil. La infiintarea punctului de lucru sa depuneti declaratia model 2 pentru autorizarea activitatilor pe care le veti desfasura la punctul de lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen gresit, sau nu ? Vetran Vetran Buna ziua, Am infiintat o firma cu obiect princpial de activitate CAEN [b]4773[/b] ( Comert cu amanuntul al produselor farmaceutice, in magazine ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru un centru oftalmologic DI_DI DI_DI Buna ziua, As dori sa deschid un SRL-Debutant pentru un centru oftalmologic, in care sa prestez urmatoarele servicii: consultatii; interventii chirurgicale in ... (vezi toată discuția)
Autorizare ob. de activ. AMF2010 AMF2010 Buna, daca am ca obiect de activ. trecut in statut, comercializarea de paine...si vreau sa iau o franciza pe produse de patiserie pt. comercializarea lor, ... (vezi toată discuția)