Unde ma pot adresa pentru a scoate o copie dupa Registru Agricol de la Arhivele Nationale ale unui Judet?
Am depus recent o cerere la dansii si mi-au trimis ca nu gasesc persoana de la care am mostenit un teren, desi in 1992-1993 mi-au dat o adeverinta cu persoana si suprafata respectiva. Aceasta adeverinta am depus-o atunci la tribunal pentru punerea in posesie.
In prezent, contactati telefonic, cei de la Arhivele Nationale Judetene mi-au spus ca exista o persoana cu adresa si suprafata respectiva, dar ca in loc de Lina citesc Sima. Toate detaliile din pagina respectiva, corespund rudei mele Lina, cea pe care o caut eu, dar raspunsul lor in scris a fost ca nu exista numele Lina ci Sima, nume ce se poate confunda usor.
Cum pot obtine o copie xerox dupa toate paginile din Registrul Agricol al persoanei respective, Lina (Sima). restul datelor fiind identice?
Daca ati mostenit acel teren in 1992-1993, trebuie sa fi depus o copie dupa actul de mostenire la serviciul impozite si taxe, pt ca cineva trebuia sa plateasca impozitul atatia ani. Au fost cazuri cand la dosarul fiscal au fost gasite chiar actele in original. Bafta!