avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1334 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale RAR
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

RAR

am inteles ca in curand nu vom mai avea RAR este adevarat? preluand cei de la CNADR activitatea RAR-ului?
Cel mai recent răspuns: roxanika84 , utilizator 14:10, 27 Mai 2012
Guvernul a promulgat hotarare prin care a fost infiintata o noua structura inspectoratul de stat pentru controlul in traficul rutier=ISCTR,care a prelaut atributiile de control in trafic ale RAR
CNADR ramane structura de sine statatoare cu limita de competenta administrare drumuri nationale ,adica vechea problema cu rovinieta
[ link extern ]
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdut rovinieta, o declar nula? :( cyan cyan am constatat ca am pierdut rovinieta. nu sunt primul si nici ultimul in aceasta situatie .:slap: o aveam in certificatul de inmatriculare dar cum am facut ... (vezi toată discuția)
Facem transport de banii, fara arme cu masini neblindate el1977 el1977 Sunt angajat pe functia de Ag Interventie rapida la o anumita firma,iar firma respectiva are stabilit in contract ca data de salarizare data de 25 a lunii, iar ... (vezi toată discuția)
Pentru o mașină care prezintă urme de rugina pe aripa spate ... MIHA092325 MIHA092325 Pentru o mașină care prezintă urme de rugina pe aripa spate este nevoie sa se retina talonul.?? (vezi toată discuția)