avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren intravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren intravilan

Detin un imobil pe o suprafata de teren intravilan de 2500 mp trecuta in titlu de proprietate,nu am cadastru nu am intabulare,iar vecinu de langa mine foloseste 1250 mp din suprafata mea de 2500 mp avand alt titlu de proprietate pe suprafata de 1250 mp are si cadastru si intabulare pe aceasta suprafata.Eu platesc ipozit pe 2500 mp si folosesc 1250 mp.
Se poate face o actiune in instanta in cara primaria sa ami taie mie 1250 mp din cei 2500 mp si sa ami dea alt intravilan sau extravilan in alta parte?

Alte discuții în legătură

Suprapunere teren ContSters253530 ContSters253530 Detin un teren de 2500 mp trecut in titlu de proprietate fara cadastru si intabulare, din care eu folosesc 1250 mp,deoarece vecinul foloseste pe ceilalti 1250 ... (vezi toată discuția)
Greseala a comisiei locale a primariei ContSters253530 ContSters253530 Comisia locala a primariei cand a facut procesul verbal a uitatat sa treaca un teren intravilan de 2000 mp pe care se afla situata casa mea,deci a emis titlul ... (vezi toată discuția)
Corectare suprafata de teren în cf cu aplicarea regulamentului odg nr.700/2014-program național de cadastru și carte funciară Marian Hainagiu Marian Hainagiu Bună ziua, Am rugămintea sa ma lămuriți in urmatoarea speta: In 2014, tatăl meu, pentru a-mi putea vinde o casa+ terenul aferent, a intabulat ... (vezi toată discuția)